Followers

Dapatkan Nisvia Pada RM35


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Monday, November 22, 2010

BN + 1Malaysia = Logo Baru BN

Hiasan semata-mata. Tiada kaitan.
Hahaha.. Baru je semalam aku tulis entry pasal motif perubahan logo BN, tiba-tiba keluar paper ari ni cakap apa yang aku jangkakan tersebut. Kan dah cakap logo BN yang baru akan ada elemen 1Malaysia. Benda ni dah boleh dijangka. Tak tau apa yang diharapkan daripada tindakan najib terhadap tindakannya yang boleh dilihat amat 'terburu-buru' dalam men'transform'kan semua aspek. Nak tinggalkan jejak kot... Sebab die kan drpd org besar dulu.. Kan2..?

No comments: