Followers

Dapatkan Nisvia Pada RM35


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Saturday, November 20, 2010

Seks: Cikgu vs Murid

Cikgu gersang. Boleh tahan hot jugak die ni.

Seorang guru sebuah sekolah tinggi di Fort Worth, Amerika Syarikat,  baru-baru ni telah meletak jawatan selepas dia didakwa menjalin (melakukan ye) hubungan seks dengan seorang pelajar. Gile tak pelik langsung haha.
Cikgu yang bernama Jennifer Riojas tu juga telah ditangkap polis pada Rabu lalu atas dakwaan dia melakukan serangan seks terhadap seorang budak lelaki berumur di bawah 17 tahun. Tapi mat saleh umur 17 tahun macam Melayu umur 25 la hahaha.
Cikgu tu kemudiannya ditahan di sebuah penjara sementara menunggu diikat jamin sebanyak AS$20,000 (RM62,310).
Tetapi kes die ni bukan setakat tu je. Lepas tu, die turut dituduh pula menjalin hubungan dengan seorang pelajar berumur 16 tahun.
Mesti murid-murid lain marah kt member yang report kt polis kan.. Hehehe..
Dia menjadi guru di sekolah tersebut sejak Ogos tahun lalu.
Gile sekejap je budak-budak sekolah mampu imagine nakal2 hehe..

2 comments:

saya_arief said...

adooi..
cikgu pown GSTK.
:p

ikin.M said...

wow dahsyat. guru patutnya...
http://ikinteacher.blogspot.com/2010/12/make-difference.html