Followers

Dapatkan Nisvia Pada RM35


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Sunday, November 21, 2010

Tukar Logo BN: Motifnye??

Logo BN. Nantikan perubahannya.
Aku agak ramai yang mungkin dah tau pasal Najib nak tukar logo BN ni. Dan.. Aku agak juga ramai yang tak setuju dan itulah yang sepatutnya. Kalu orang yang tak ambil kesah sangat dunia politik ni, memang tiada apa yang pelik pun. Tp for those who alert dengan mainan politik ni, tiada tindakan yang tidak mempunyai motif. Termasuklah dalam isu ini.

Dan... Bagi aku...

Perubahan logo BN ini ada kaitan dengan tindakan untuk menyatukan dan menyerap konsep (?) 1Malaysia ke dalam logo BN. Ia satu tindakan yang seolah2 bagi membolehkan Najib meninggalkan legasi die apabila die dah keluar dr kedudukan sekarang. Then, apabila die sudah tiada (sekurang2nya dr kedudkan presiden n PM), maka oran akan ingat die. Apa perlunya perubahan tersebut sedangkan BN sebenarnya kukuh sehingga ke hari ini adalah disebabkan kedudukan logo BN itu sendiri. Maksudnya, even prestasi BN tak ke mana tp ia masih boleh ditampung oleh prestij simbol BN itu sendiri. Bak kata orang, makin lama barang, makin tinggi nilainya. Apa yang yang penting sekarang ni mereka perlu ubah perjuang mereka.


Paham maksud aku??

1 comment:

Anonymous said...

Bagaimana saya meminta Anda untuk rincian lebih lanjut? needda posting Great tahu lebih banyak ...