Followers

Dapatkan Nisvia Pada RM35


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Saturday, December 18, 2010

Apa dah jadi?

Semenjak dua menjak CERITA.com ni senyap, banyak betol cerita n isu-isu panas yang timbul. Aiii.. Angin Pilihan Raya ke ni???? hehehee. Apa-apa pun, CERITA.com belum mahu nak kaji lagi bab-bab atau di sebalik tabir cerita-cerita panas ni. Buat masa ni approach terbaik adalah tunggu dan lihat. Bukan apa, cam tak sedap je nak komen/kupas/reveal benda tengah hot. Nnt jadi hangit hahaha

No comments: