Followers

Dapatkan Nisvia Pada RM35


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Thursday, November 18, 2010

Buat Drop Down Menu


Ni satu lagi cara untuk tidak menyemakkan laman blog korang dan menyedapkan mata memandang.
Kt atas tu ada contohnya or tengok kt sidebar blog aku tu pun ada. Usha-usha la sikit ye hehe..

Korang kena copy kod di bawah dan tukarkan link(biru) dan text(merah) kepada korang punya tersendiri.

<option>My Blog</option>

<!-- change the links with your own -->

<option value="URL BLOG KORANG/">TAJUK LOG</option>

<option value="URL BLOG KORANG/">TAJUK BLOG</option>

<option value="URL BLOG KORANG/">TAJUK BLOG</option>

</select></form>

Ok.. korang boleh letakkan di sidebar blog korang.
(Layout>Add Gadget>HTML/JavaScript.)

2 comments:

Sanji said...

nok tukar nama label ejas mano doh?

Penggoreng said...

tak clear soalan demo tu.. ejas kt label post la boh..