Followers

Dapatkan Nisvia Pada RM35


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Thursday, November 18, 2010

RM400k, nak??



Gambar Hiasan
 RM 400k!! Itulah harga seunit rumah teres di KL. Sektor hartanah yang dikatakan semakin meningkat sejak kebelakangan ini memang tidak rasional. Akhirnya, terbongkarlah kisah sebenar di sebalik situasi ini. Peningkatan nilai dalam sektor hartanah sekarang ni bukan disebabkan oleh order yang sebetulnya. Situasi ni adalah akibat daripada aktiviti spekulasi. Maksudnya, akibat daripada pandangan-pandangan tertentu dalam sektor-sektor tertentu terutamanya berkenaan dengan prestasi ekonomi. Dalam situasi cmni, apa lagi yang orang nk tunggu. Baik la buat aktiviti jual beli hartanah sebab benda duk tengah hot. Main dengan hartanah ni bukan bleh pandang sebelah mata. Silap haribulan bleh jadi jutawan sekelip mata je. Memang    menjadi. Tapi apa-apa pun biar la menurut etika yang sepatutnya k.

5 comments:

ken said...

mahal lah..

Penggoreng said...

memang mahal.. skang ni tu la realitinye.. need to work harder..

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

mahal sgt lah..

tak berbaloi.. umah skang sume mahal2 nak beli before kawin pun ssh skang ni.. 10% tu dah cukup seksa

Penggoreng said...

Mizi: memang mahal.. Letih la org cm aku ni nak cari duit beli umah lagi.. nk itu la ini la hahaha..

Jery_Alid Misyahzniirf said...

kena bekerja keras kalau nk dpt rumah harga tu ...