Followers

Dapatkan Nisvia Pada RM35


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Tuesday, November 16, 2010

Perkahwinan Dr SMS - Dr Harlina: SPRM Siasat Yayasan Selangor



Patut la selama ni ada suasana lain macam je dengan Yayasan Selangor. 2, 3 hari lepas Sultan Selangor murka dengan Yayasan Selangor akibat over dalam berbelanja untuk menyambut ulang tahun Yayasan Selangor. Now, timbul pula isu yang tak kurang 'hot'nya iaitu tentang penajaan perkahwinan Datuk Sheikh Muszaphar & Dr Harlina. Khabarnya Yayasan Selangor menaja sebanyak RM 520,000. Bukan suatu angka yang sikit tu dan ianya hanya dibelanjakan ke atas dua (2) individu. Kenapalah duk sponsor orang dah ada duit. Ehem-ehemmm.. Ada apa-apa ke ni. Walaubagaimanapun, CERITA.com tidak mahu membuat sebarang spekulasi dan biarlah pihak yang berkenaan menyiasat perkara ini. Dengar cerita SPRM dah take part kes ni. Okey la tu. At least ada susulan. Orait..

1 comment:

g0m0k9enDek said...

risaunya kalo kawen pon sampai nak kena siasat.. heh